Ονομάζομαι Burak Özdemir και είμαι ο δημιουργός του Online Ξυπνητηριού. Η πορεία μου προς τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής ξεκίνησε με ένα πρόβλημα που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη ζωή μας...

Ότι παλεύουμε να ξυπνήσουμε το πρωί.

Όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι στον κόσμο, δυσκολευόμουν να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί. Αφού έχασα αμέτρητες εκδηλώσεις και πάντα αργούσα στη δουλειά, αποφάσισα ότι φτάνει πια.

Ξεκίνησα τότε με μια αποστολή: να βρω ένα ξυπνητήρι το οποίο να εξυπηρετεί κάποιον που κοιμάται βαριά όπως εγώ. Εξέτασα και δοκίμασα όλους τους διαφορετικούς τύπους. Τελικά, έπεσα πάνω στον τέλειο συνδυασμό – τα ξυπνητήρια για βαρήκοους, γνωστά και ως «bed shakers», σε συνδυασμό με μια ισχυρή αφύπνιση. Μπορεί να έμοιαζε σαν σεισμός που με τίναζε από το κρεβάτι μου κάθε πρωί, αλλά έκανε τη δουλειά του!

Ενώ δοκίμαζα διαφορετικούς τύπους ξυπνητηριών, συνειδητοποίησα κάτι..

Τα ξυπνητήρια δεν είναι πάντα πολύ προσιτά.

Ορισμένα ξυπνητήρια δεν μεταφέρονται εύκολα από μέρος σε μέρος. Επιπλέον, δεν θέλουν όλοι να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε ξυπνητήρια για βαρήκοους και πανίσχυρους μηχανισμούς αφύπνισης – όσο καλά και αν είναι.

Αλλά δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φορητούς και σταθερούς υπολογιστές, βρήκα μια λύση. Ως μηχανικός υπολογιστών, αποφάσισα να δημιουργήσω το Online Ξυπνητήρι.

Η αποστολή μου ήταν απλή. Ήθελα να δημιουργήσω ένα ξυπνητήρι που να είναι πάντα προσβάσιμο, εύκολο στη χρήση (ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος, νέος ή τεχνολογικά έμπειρος είσαι) και εντελώς δωρεάν για όλους.

Γι' αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Online ξυπνητήρι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξάρτητα από το σε ποια τοποθεσία ή ζώνη ώρας βρίσκεστε. Διαθέτει λειτουργία αναμονής (snooze) και μια πληθώρα άλλων χρήσιμων εργαλείων για να παρακολουθείτε την ώρα σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα:

Στην υγειά του να ξυπνάτε στην ώρα σας και να μην χάνετε ποτέ καμία ευκαιρία!

Τα στοιχεία επικοινωνίας

  • Όνομα: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580), καταχωρημένο από τον Burak Özdemir, έναν ανεξάρτητο επιχειρηματία που είναι εγγεγραμμένος στην Τουρκία.
  • Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: burakozdemir {@} protonmail (.) ch