Moje ime je Burak Ozdemir i ja sam taj koji stoji iza veb-sajta Online Alarm Kur. Zbog čega sam odlučio da kreiram ovu stranicu?

Sve je počelo mnogo godina unazad kada mi je bilo teško da se probudim ujutru. Spavam vrlo čvrsto i potreban je poseban tip alarma da me probudi ujutru. Na žalost, probao sam toliko različitih tipova alarma, ali ni za jedan ne mogu reći da je delovao kako treba. Baš frustrirajuće, zar ne?

Rezultat ovoga je bio to da sam propustio gomilu događaja!

Sve se promenilo na bolje kada sam otkrio jednu savršenu kombinaciju – moćne alarme i bed šejkere (spravice koje vibriraju ispod jastuka). Ova kombinacija me je budila svaki put. Ali šta možete da očekujete kada se svakog jutra probudite sa osećajem kao da se upravo desio zemljotres?

S obzirom da sam kompjuterski inženjer, rešio sam da sam napravim sopstveni onlajn budilnik. Besplatan je i dolazi sa brojnim opcijama. Takođe, opremljen je sa opcijom odlaganja alarma, tako da san možete još malo da produžite onda kad vam je to bitno.

Takođe, kreirao sam i sledeće:

Naši kontakt podaci

  • Naziv: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580), registrovan od strane Burak Özdemir, pojedinac preduzetnik registrovan u Turskoj
  • E-pošta: burakozdemir {@} protonmail (.) ch