Mijn naam is Burak Özdemir en ik ben de maker van de Online Wekker. Ik besloot om de Online Wekker te creëren toen ik tegen een probleem aan liep waar velen elke dag last van hebben.

Het probleem om wakker te worden in de ochtend.

Zoals vele mensen wereldwijd vond ik het lastig om 's ochtends op te staan. Nadat ik oneindig veel afspraken had gemist en al te vaak te laat was gekomen op mijn werk, besloot ik dat er iets moest en zou veranderen.

Toen vatte ik mijn missie aan om een wekker te vinden die ook werkt bij een vaste slaper, zoals ikzelf. Ik probeerde en testte veel verschillende zaken en kwam uiteindelijk uit bij de meest perfecte combinatie: mijn bed laten schudden terwijl een krachtige wekker afgaat. Het voelde weliswaar alsof ik elke ochtend werd gewekt door een aardbeving, maar het doel heiligde de middelen!

Toen ik verschillende soorten wekkers wilde testen, realiseerde ik me iets.

Wekkers zijn niet zo gemakkelijk te vinden en gebruiken.

Sommige wekkers kunnen niet verplaatst worden. En niet iedereen wil zijn geld uitgeven aan een krachtige wekker die het bed doet schudden - ook al is die nog zo goed.

Aangezien echter steeds meer mensen beschikken over een computer of laptop, bedacht ik een andere oplossing. Ik besloot de Online Wekker te creëren.

Mijn missie was simpel. Ik wilde een wekker creëren die overal toegankelijk is, gemakkelijk is in gebruik (zodat het niet uitmaakt hoe jong, oud of handig de gebruiker is en hoe goed die overweg kan met moderne technieken) en volledig gratis, voor iedereen in de wereld.

Daarom kunt u de Online Wekker op elk moment van de dag kunt gebruiken, waar dan ook ter wereld, ongeacht in welke tijdzone. De wekker bevat een snooze functie en een hele resem andere hulpvolle functies die u helpen om tijdens de dag de tijd bij te houden, inclusief:

Nu kunt ook u op tijd wakker worden en hoeft u nooit meer een afspraak te missen!

Onze contactgegevens

  • Naam: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580) (TÜRKPATENT: 2019/21580), geregistreerd door Burak Özdemir, een individuele ondernemer die is geregistreerd in de Republiek Turkije
  • E-mail: burakozdemir {@} protonmail (.) ch