Mijn naam is Burak Özdemir en ik ben de maker van de Online Wekker. Mijn reis om de Online Wekker te creëren is gestart op het moment dat ik tegen een probleem aan liep waar velen elke dag last van hebben.

De problemen om wakker te worden in de ochtend.

Zoals vele andere mensen in de wereld, vond ik het lastig om op te staan in de ochtend. Na het missen van oneindig veel afspraken en het altijd te laat komen op mijn werk, besloot ik dat er iets moest en zou veranderen.

Ik ben begonnen met een missie om een wekker te vinden die ook werkt voor de vaste slaper, zoals ikzelf. Ik heb veel verschillende soorten geprobeerd en getest. Uiteindelijk kwam ik uit bij de meest perfecte combinatie – bed laten schudden in combinatie met een krachtige wekker. Het voelde weliswaar alsof ik elke ochtend gewekt werd met een aardbeving, maar het doel werd behaald!

Terwijl ik verschillende soorten wekkers aan het testen was, realiseerde ik me iets.

Wekkers zijn niet altijd gemakkelijk te vinden en te gebruiken.

Sommige wekkers kunnen niet verplaatst worden. En daarbij komt ook dat niet iedereen zijn geld wilt uitgeven aan een apparaat dat je bed heen en weer schudt en krachtige wekkers – hoe goed ze dan ook zijn.

Maar omdat er steeds meer mensen beschikken over een computer of laptop, bedacht ik een andere oplossing. Ik besloot de Online Wekker te creëren.

Mijn missie was simpel. Ik wilde een wekker creëren die overal toegankelijk is, gemakkelijk te gebruiken is (hoe jong, oud of handig met moderne techniek de gebruiker ook is), en volledig gratis voor iedereen in de wereld.

Dat is waarom je de Online Wekker op elk moment van de dag, waar dan ook en in welke tijdzone dan ook kunt gebruiken. Het bevat een snooze functie en een hele hoop andere hulpvolle functies om jouw tijd tijdens de dag bij te houden, inclusief:

Op naar op tijd wakker worden en nooit meer afspraken missen!

Onze contactgegevens

  • Naam: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580), geregistreerd door Burak Özdemir, een individuele ondernemer die is geregistreerd in Turkije
  • E-mail: burakozdemir {@} protonmail (.) ch