Numele meu este Burak Özdemir și sunt creatorul Ceas deșteptător online. Ce m-a determinat să creez această pagină web?

Totul a început cu mulți ani în urmă, atunci când mă chinuiam să mă trezesc dimineața. Somnul meu este unul adânc și am nevoie de un anumit tip de alarmă pentru a mă trezi din somn. Din păcate, am încercat tot felul de alarme care nu au funcționat niciodată. Frustrant, nu-i așa?

Acest lucru m-a făcut să ratez multe evenimente!

Norocul mi s-a schimbat însă atunci când am descoperit o combinație fatală – paturile care te zguduie și alarmele foarte puternice. Această combinație părea a mă trezi cu succes de fiecare dată, însă la ce să te aștepți pe termen lung atunci când te trezești zdruncinat ca de cutremur în fiecare dimineață!

Fiind de profesie inginer în calculatoare, am decis atunci să-mi creez propriul ceas online cu alarmă. Acesta este gratuit și vine cu o mulțime de opțiuni diferite. Este, de asemenea, echipat cu funcția de ațipire ”amânare”, astfel încât să puteți trage un pui de somn suplimentar atunci când este cazul.

M-am aventurat, de asemenea, să creez și alte unelte și așa au apărut următoarele:

Datele noastre de contact

  • Nume: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580), înregistrat de Burak Özdemir, antreprenor individual înregistrat în Turcia
  • E-mail: burakozdemir {@} protonmail (.) ch