Ορίστε μια αντίστροφη μέτρηση

Ήχος ξυπνητηριού

Όνομα αντίστροφης μέτρησης

Πώς Μπορώ να Ορίσω μια Αντίστροφη Μέτρηση στον Υπολογιστή μου;

Σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν αντίστροφη μέτρηση online για να ορίσετε ένα αντίστροφο χρονόμετρο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του Διαδικτύου χωρίς να κάνετε λήψη κάποιας εφαρμογής. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ορίσετε μια live αντίστροφη μέτρηση online.

Τι Είναι η Αντίστροφη Μέτρηση Online;

Η αντίστροφη μέτρηση online είναι ένα εύχρηστο αντίστροφο χρονόμετρο στον υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε μια μεγάλη αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια αντίστροφη μέτρηση σε ώρες, λεπτά ή δευτερόλεπτα γρήγορα και εύκολα από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό. Μόλις οριστεί, το ξυπνητήρι online θα ηχήσει στην ένταση του υπολογιστή σας.

Πώς Ορίζω μια Αντίστροφη Μέτρηση Online;

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την αντίστροφη μέτρηση και μπορείτε να την ξεκινήσετε με μερικά απλά βήματα:

  • Ορίστε τον αριθμό των Ωρών, των Λεπτών και των Δευτερολέπτων που θέλετε να λειτουργεί το αντίστροφο χρονόμετρο ή επιλέξτε μια προεπιλεγμένη αντίστροφη μέτρηση λεπτών ή δευτερολέπτων από τις επιλογές που προσφέρονται.
  • Ορίστε τον ΉχοΞυπνητηριού κάνοντας κλικ στο βέλος και επιλέγοντας από τη λίστα.
  • Προσθέστε ΌνομαΑντίστροφηςΜέτρησης ή αφήστε το ως έχει.
  • Επιλέξτε ΈναρξηΑντίστροφηςΜέτρησης για να ξεκινήσει το αντίστροφο χρονόμετρό σας.

Για να δημιουργήσετε πολλαπλά χρονόμετρα, ανοίξτε μια νέα καρτέλα και απλώς επαναλάβετε αυτά τα βήματα.

Πώς Λειτουργεί η Αντίστροφη Μέτρηση Online;

Μόλις ρυθμιστεί, το αντίστροφο χρονόμετρο με ξυπνητήρι θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Στην οθόνη, μπορείτε να ελέγξετε πόσος χρόνος απομένει και τι ώρα τελειώνει μέσω του ψηφιακού ρολογιού. Όπως ένα χρονόμετρο, θα εμφανιστεί μια γραμμή προόδου, που δείχνει το ποσοστό ολοκλήρωσης της αντίστροφης μέτρησης. Μόλις ολοκληρωθεί, θα αναπαραχθεί ο ήχος που έχετε επιλέξει. Βεβαιωθείτε ότι η ένταση του υπολογιστή σας είναι ενεργοποιημένη ή ανεβασμένη για να ακούσετε το ξυπνητήρι.

Ενώ το ρολόι με το αντίστροφο χρονόμετρο λειτουργεί, μπορείτε να:

  • Πατήσετε Παύση για να σταματήσετε προσωρινά την αντίστροφη μέτρησή σας.
  • Πατήσετε Συνέχεια για να συνεχίσετε την αντίστροφη μέτρησή σας.
  • Πατήσετε Επανεκκίνηση για να σταματήσετε την αντίστροφη μέτρησή σας και να την αντικαταστήσετε με μία νέα.
  • Πατήσετε Διακοπή για να σταματήσετε την αντίστροφη μέτρησή σας και να ρυθμίσετε μία νέα αντίστροφη μέτρηση.

Μόλις ολοκληρωθούν οι αντίστροφες μετρήσεις σας, θα εμφανιστεί ένας πίνακας παρακάτω, κάτω από τα ΔεδομέναΑντίστροφηςΜέτρησης.

Εκεί φαίνεται το όνομα, η διάρκεια και οι χρονικές σημάνσεις των πρόσφατων αντίστροφων μετρήσεών σας. Για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας, κάντε κλικ στην Εξαγωγή σε CSV.

Πού Μπορώ να Χρησιμοποιήσω την Αντίστροφη Μέτρηση Online;

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αντίστροφη μέτρηση σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο ή σύνδεση σε Wi-Fi. Επειδή το ρολόι με αντίστροφη μέτρηση δείχνει μια μεγάλη αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη, είναι εξαιρετικό για χρήση σε τάξεις ή κατά το μαγείρεμα, το διάβασμα, την προετοιμασία για εξετάσεις ή την άσκηση. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια αντίστροφη μέτρηση με ημερομηνία και ώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίστροφη μέτρηση ημερών online.

Λειτουργεί μια Αντίστροφη Μέτρηση σε Κατάσταση Αναστολής Λειτουργίας;

Όχι, οποιαδήποτε αντίστροφη μέτρηση online δεν θα λειτουργήσει εάν ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.