Nimeni on Burak Özdemir ja olen Herätyskello Online-palvelun luoja. Matkani kohti Herätyskello Onlinen luomista alkoi ongelmasta, jonka monet meistä saavat vastaansa elämänsä jokaisena päivänä...

Aamulla heräämisen vaikeudesta.

Kuten monille muille ihmisille ympäri maailman, aamulla herääminen oli minulle vaikeaa. Kun jäin paitsi monista tapahtumista ja olin aina myöhässä töistä, päätin tämän riittäneen.

Ryhdyin etsimään minunlaiselleni syvälle nukkujalle sopivaa herätyskelloa. Kokeilin ja testasin kaikkia eri tyyppejä. Löysin ennen pitkää täydellisen yhdistelmän – sängynravistajien ja voimakkaan hälytyksen yhdistelmän. Se ehkä tuntui siltä kuin maanjäristys herättelisi minut joka aamu, mutta se toimi!

Eri tyyppisiä herätyskelloja testatessani tajusin jotakin.

Herätyskellot eivät aina ole kaikkien saatavilla.

Jotkin herätyskellot eivät ole helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Lisäksi kaikki eivät halua käyttää rahojaan sängynravistimiin ja voimakkaisiin hälyttimiin – olivatpa ne kuinka hyviä tahansa.

Mutta koska useimmilla ihmisillä on kannettava tai pöytäkone, keksin ratkaisun tähän. Tietokoneinsinöörinä päätin luoda Herätyskello Onlinen.

Tavoitteeni oli yksinkertainen. Halusin luoda herätyskellon, joka olisi aina tavoitettavissa, helppokäyttöinen (riippumatta iästäsi tai teknisestä osaamisestasi), ja on ilmainen kaikille. Siksi voitkin käyttää Herätyskello Onlinea milloin tahansa, missä tahansa aikavyöhykkeestäsi riippumatta. Siinä on torkkutoiminto ja paljon muita toimintoja ajan valvontaan päiväsi aikana, mukaanlukien:

Herätään ajoissa eikä jäädä asioista paitsi enää koskaan!

Yhteystietomme

  • Nimi: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580), jonka on rekisteröinyt Burak Özdemir, Turkissa rekisteröity yksityinen yrittäjä
  • Sähköposti: burakozdemir {@} protonmail (.) ch