Mitt namn är Burak Özdemir och jag är skaparen av Väckarklocka Online. Min resa till att skapa Väckarklocka Online började med ett problem som många av oss har varje dag i våra liv...

Att kämpa med att vakna på morgonen.

Som så många andra människor i världen hade jag det svårt att vakna på morgonen. Efter att ha missat otaliga händelser och att alltid vara sen till jobbet, bestämde jag mig för att det räckte.

Jag gav mig ut på ett uppdrag för att hitta en väckarklocka som fungerade för en sju sovare som mig själv. Jag försökte och testade alla olika typer. Så småningom lyckades jag hitta den perfekta kombinationen – sängskakningar i kombination med ett kraftfullt alarm. Det kan ha känts som en jordbävning som väckte mig ur min sömn varje morgon, men det lyckades!

Medan jag testade olika typer av väckarklockor insåg jag något.

Väckarklockor är inte alltid särskilt tillgängliga.

Vissa väckarklockor kan inte lätt förflyttas från ett ställe till ett annat. Dessutom vill inte alla spendera sina pengar på sängskakningar och kraftfulla alarm – oavsett hur bra de är.

Men eftersom de flesta har bärbara datorer och stationära datorer, så kom jag på en lösning. Som dataingenjör bestämde jag mig för att skapa Väckarklocka Online.

Mitt uppdrag var enkelt. Jag ville skapa en väckarklocka som alltid är tillgänglig, lätt att använda (oavsett hur gammal, ung eller tekniskt kunnig du är) och är helt gratis för alla i världen.

Det är därför du kan använda Väckarklocka Online när som helst på dagen, oavsett var du befinner dig eller vilken tidszon du befinner dig i. Den har en snooze-funktion och massor av andra användbara verktyg för att hålla koll på din tid under dagen, inklusive en:

Skål för att vakna i tid och för att aldrig komma försent igen!

Våra kontaktuppgifter

  • Namn: OnlineAlarmKur (TÜRKPATENT: 2019/21580), registrerad av Burak Özdemir, en individuell entreprenör registrerad i Turkiet
  • E-mail: burakozdemir {@} protonmail (.) ch