00:00:000
00:00:000

Πού Βρίσκεται το Χρονόμετρο σε Έναν Υπολογιστή;

Οι περισσότεροι υπολογιστές δεν διαθέτουν ενσωματωμένο χρονόμετρο. Για να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο σε υπολογιστή, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν online χρονόμετρο. Εναλλακτικά, εάν διαθέτετε συσκευή Windows 11, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ρολογιού για να ξεκινήσετε ένα χρονόμετρο, να ρυθμίσετε μια αντίστροφη μέτρηση ή να ορίσετε ένα ξυπνητήρι σε έναν υπολογιστή. Σε Mac, πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή.

Τι Είναι το Χρονόμετρο Online;

Το χρονόμετρο online είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να ξεκινάτε ένα χρονόμετρο στον υπολογιστή σας. Μετρά τον χρόνο που έχει περάσει σε ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το εργαλείο σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γύρους. Μπορείτε να δείτε τη διάρκεια κάθε γύρου καθώς και τον συνολικό χρόνο που έχει περάσει.

Πώς Χρησιμοποιώ το Χρονόμετρο Online;

Οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει ένα χρονόμετρο με γύρους εύκολα χρησιμοποιώντας το χρονόμετρο online. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το online εργαλείο:

  • Πιέστε Έναρξη για να εκκινήσετε το χρονόμετρο.
  • Πιέστε Παύση για παύση του χρονόμετρου.
  • Πιέστε Συνέχεια για να συνεχίσετε τη μέτρηση.
  • Πιέστε Γύρος για να καταγράψετε τους χρόνους των γύρων.
  • Κάντε κλικ στην Επαναφορά για να επαναφέρετε το χρονόμετρο.

Επίσης, όταν καταγράφετε την ώρα, ενδέχεται να δείτε τον πίνακα Δεδομένων Χρονόμετρου με τους χρόνους των γύρων και άλλες λεπτομέρειες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτά τα δεδομένα κάνοντας κλικ στην Εξαγωγή σε CSV.

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στη γραμμή πλοήγησης, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του χρονόμετρου. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε το χρονόμετρό σας να τρέχει σε Δευτερόλεπτα ή ΧιλιοστάτουΔευτερολέπτου επιλέγοντας ή αποεπιλέγοντας το πλαίσιο που εμφανίζει χιλιοστά του δευτερολέπτου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια επαναλαμβανόμενη ειδοποίηση με ήχο.

Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε ή να θέσετε σε παύση ένα χρονόμετρο που τρέχει πατώντας το διάστημα για συντομία.

Πώς Λειτουργεί το Χρονόμετρο Online;

Το χρονόμετρο online με τις καταμετρήσεις γύρων μετρά το χρονικό διάστημα μεταξύ της ενεργοποίησης και της απενεργοποίησής του (πατώντας Έναρξη και Παύση). Αυτό το online χρονόμετρο καταγράφει τον χρόνο που πέρασε χρησιμοποιώντας το ρολόι του προγράμματος περιήγησής σας και την τρέχουσα ζώνη ώρας στην οποία βρίσκεστε στον κόσμο.

Σε τι Χρησιμεύει το Χρονόμετρο Online;

Το χρονόμετρο online μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του χρόνου, την καταμέτρηση και την καταγραφή του χρόνου που πέρασε μεταξύ συμβάντων. Είναι χρήσιμο για το διάβασμα, για τη δουλειά ή τη γυμναστική. Δεδομένου ότι το δωρεάν online εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χρονόμετρο πλήρους οθόνης, μπορείτε να το προβάλετε σε μια τάξη ή μια συνάντηση για να μετρήσετε τον χρόνο και να καταγράψετε τους γύρους της εργασίας που ολοκληρώθηκε.

Λειτουργεί το Χρονόμετρο Online εάν Κλείσω Αυτήν την Καρτέλα;

Όχι, αυτό το χρονόμετρο online δεν λειτουργεί εάν κλείσετε αυτήν την καρτέλα. Μπορείτε να αλλάξετε καρτέλες, να ελαχιστοποιήσετε την καρτέλα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στη συσκευή σας και το ψηφιακό χρονόμετρο θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Λειτουργεί το Χρονόμετρο σε Κατάσταση Αναστολής Λειτουργίας;

Όχι, κανένα από τα χρονόμετρα online ή τις αντίστροφες μετρήσεις δεν λειτουργούν κατά την αναστολή λειτουργίας.