00:00:000
00:00:000

Missä tietokoneella on sekuntikello?

Useimmissa tietokoneissa ei ole sisäänrakennettua sekuntikelloa. Voidaksesi käyttää sekuntikelloa tietokoneella, pitää sinun käyttää ilmaista sekuntikelloa netissä. Tai, jos sinulla on Windows 11 -laite, voit käyttää kellosovellusta kasvavan ajastimen käynnistämiseen, asettaa ajastimen tai asettaa herätyskellon tietokoneella. Mac-koneilla sinun on ladattava sovellus.

Mikä on sekuntikello netissä?

Sekuntikello netissä on helppokäyttöinen sovellus, jolla voit laskea ylöspäin ja käynnistää sekuntikellon tietokoneellasi. Se mittaa kulunutta aikaa tunneissa, minuuteissa, sekunneissa ja millisekunneissa. Tämän työkalun avulla voit myös kirjata kierroksia. Voit nähdä kunkin kierroksen keston sekä kokonaisajan.

Miten sekuntikelloa netissä käytetään?

Kuka tahansa voi helposti käynnistää kierroksia laskevan sekuntikellon käyttäen sekuntikelloa netissä. Näin tätä verkkotyökalua käytetään:

  • paina käynnistä käynnistääksesi sekuntikellon.
  • paina pysäytä pysäyttääksesi sekuntikellon.
  • paina jatka jatkaaksesi laskemista ylöspäin.
  • paina kierros tallentaaksesi kierrosajan.
  • paina nollaa nollataksesi sekuntikellon.

Kun jaat ajan kierroksiin, voit nähdä sekuntikellon tiedot -taulukosta kierrosajat ja muut tiedot. Nämä tiedot voi tallentaa painamalla vie CSV-tiedostoon.

Painamalla asetukset-kuvaketta navigointipalkissa pystyt muokkaamaan sekuntikellon asetuksia. Voit valita, käyttääkö sekuntikellosi sekunteja vai millisekunteja valitsemalla ruudun, joka koskee millisekuntien näyttöä. Voit myös asettaa toistuvan hälytyksen äänellä.

Lisäksi voit käynnistää tai pysäyttää aktiivisen sekuntikellon painamalla välilyöntinäppäintä.

Miten sekuntikello netissä toimii?

Sekuntikello netissä kierrosajastimella mittaa aktivoinnin ja lopetuksen välissä kulunutta aikaa (käynnistä- ja keskeytä-painikkeiden painaminen). Tämä kronometri netissä tallentaa kuluneen ajan käyttämällä selaimen kelloa sekä nykyistä aikavyöhykettä, jossa olet sillä hetkellä.

Mihin sekuntikelloa netissä käytetään?

Sekuntikelloa netissä voidaan käyttää kuluneen ajan seuraamiseen sekä tapahtumien välillä kuluneen ajan tarkkailuun. Siitä on hyötyä opiskelussa, työnteossa sekä treenaamisessa. Koska tätä ilmaista verkkotyökalua voidaan käyttää myös koko näytön sekuntikellona, voit heijastaa sen näkyviin luokassa tai tapaamisessa mitataksesi aikaa ja kirjataksesi suoritetut työkierrokset.

Toimiiko sekuntikello netissä, jos suljen tämän välilehden?

Ei, tämä sekuntikello netissä ei toimi, jos suljet tämän välilehden. Voit vaihdella välilehtien välillä, pienentää välilehden tai käyttää mitä tahansa muuta sovellusta työpöytälaitteellasi, ja digitaalinen sekuntikello pysyy käynnissä.

Toimiiko sekuntikello netissä, jos tietokone on lepotilassa?

Ei, mitkään sekuntikellot netissä tai ajastimet eivät toimi lepotilassa.