Setați un temporizator

Sunetul de alarmă

Nume temporizator

Cum pot seta un temporizator pe calculatorul meu?

Poți utiliza un temporizator online gratuit pe orice browser. Acest lucru poate fi accesat prin intermediul internetului, fără a descărca o aplicație. Este cel mai simplu mod de a seta un temporizator online.

Ce este temporizatorul online?

Temporizatorul online este un cronometru de calculator ușor de utilizat pe care îl poți folosi pentru a afișa o numărătoare inversă pe ecran. Poți seta un cronometru în ore, minute sau secunde, rapid și ușor, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil. Odată setat, alarma online va suna la volumul calculatorului tău.

Cum pot seta un temporizator online?

Este ușor să folosești temporizatorul și îl poți porni în doar câțiva pași simpli:

  • Setează numărul de ore, minute și secunde pentru care dorești ca temporizatorul să funcționeze sau alege un temporizator preselectat de minute sau secunde din opțiunile listate.
  • Setează Sunetul de alarmă făcând clic pe săgeată și selectând din listă.
  • Adaugă un Nume temporizator sau păstrează-l pe cel prestabilit.
  • Dă clic pe Pornește temporizatorul pentru a porni temporizatorul.

Pentru a crea mai multe cronometre, deschide o nouă filă și repetă acești pași.

Cum funcționează temporizatorul online?

Odată setat, temporizatorul cu alarmă va începe numărătoarea inversă. Poți verifica pe ecran cât timp a mai rămas și la ce oră se termină acesta prin intermediul ceasului digital. La fel ca la un cronometru, bara de progres va arăta procentul de inalizare a temporizatorului cu numărătoare inversă. Odată ce s-a finalizat, va fi redat sunetul ales de tine. Asigură-te că volumul computerului tău este pornit sau crescut pentru a auzi alarma.

În timp ce temporizatorul funcționează, poți să:

  • Apeși Pauză pentru a opri temporar temporizatorul.
  • Apeși Continuă pentru a vă relua temporizatorul.
  • Apeși Repornește pentru a opri temporizatorul și a-l înlocui cu unul nou.
  • Apeși Stop pentru a opri temporizatorul și a seta unul nou.

După ce temporizatorul (temporizatoarele) a (au) rulat, un tabel va apărea mai jos, la rubrica Date temporizator.

Acesta arată numele, durata și marcajele de timp pentru temporizatoarele tale recente. Pentru a salva datele, fă clic pe Exportă în format CSV.

Unde pot folosi temporizatorul online?

Poți crea un temporizator de pe orice calculator sau dispozitiv mobil cu o conexiune la internet sau Wi-Fi. Deoarece ceasul temporizator afișează o numărătoare inversă pe ecran, este ideal pentru a fi utilizat în sălile de clasă sau atunci când gătești, înveți, te antrenezi pentru un examen sau faci exerciții fizice. Dacă dorești să pornești un temporizator cu numărătoare inversă cu o dată și o oră, poți folosi în schimb numărătoarea inversă online.

Temporizatorul cu numărătoare inversă online funcționează în modul de repaus?

Nu, orice temporizator de numărătoare inversă online nu va funcționa dacă calculatorul este în standby sau în modul de repaus.