Setarea unui temporizator

Sunetul pentru alarmă

Nume temporizator

Cum se poate seta un temporizat pe calculator?

Utilizatorii Windows 11 pot utiliza aplicația implicită pentru ceas care este prevăzută și cu ceas deșteptător și cronometru. Utilizatorii Mac ar trebui să instaleze o aplicație de temporizare din App Store. Utilizatorii care nu doresc să instaleze un program de temporizare pot utiliza temporizatorul online.

Ce este temporizatorul online?

Temporizatorul online este un temporizator pentru calculator ușor de utilizat cu alarmă pentru cei care doresc să seteze pe internet un temporizator bazat pe ore, minute sau secunde.

Cum se setează un temporizator pe internet?

  1. Setează durata pentru cronometrul cu numărătoare inversă
  2. Alege sunetul pentru alarmă
  3. Dă clic pe „Setează temporizatorul”

Cum funcționează temporizatorul online?

Odată ce temporizatorul este setat, temporizatorul online începe numărătoarea inversă de la o anumită oră, iar o alarmă sună atunci când timpul contorizat a expirat.

Unde se poate utiliza temporizatorul online?

Cât timp dispui de un calculator cu conexiune la internet, poți utiliza temporizatorul pentru orice fel de activități. De exemplu, poți utiliza temporizatorul online cu alarmă atunci când prepari și gătești un fel de mâncare, când studiezi sau în sala de clasă.

Funcționează temporizatorul online dacă închid această filă?

Nu, temporizatorul online nu va funcționa dacă închizi această filă. Însă, poți naviga în alte file după pornirea temporizatorului.

Funcționează temporizatorul online în starea de repaus?

Nu, temporizatorul online sau oricare alt temporizator de pe internet nu va funcționa dacă calculatorul este în starea de repaus.