00:00:000
00:00:000

Waar is de stopwatch op een computer?

De meeste computers hebben geen ingebouwde stopwatch. Om een stopwatch op de computer te gebruiken, kunt u een gratis online stopwatch nemen. Of, als u een Windows 11-apparaat heeft, kunt u de klok-app gebruiken om een oplopende teller te starten, een timer in te stellen, of een wekker in te stellen op een computer. Voor de Mac moet u een app downloaden.

Wat is de online stopwatch?

De online stopwatch is een makkelijk te gebruiken app die zorgt dat u tijd kunt meten en een stopwatch op uw computer kunt starten. Het meet de verstreken tijd in uren, minuten, seconden en milliseconden. Het instrument zorgt ook dat u rondes kunt maken. U kunt de duur van elke ronde zien en ook de totaal verstreken tijd.

Hoe gebruik ik de online stopwatch?

Iedereen kan eenvoudig een stopwatch met rondes starten met een online stopwatch. Hieronder kunt u lezen hoe u het online instrument gebruikt:

  • Druk op Start om de stopwatch te starten.
  • Druk op Pause om de stopwatch te pauzeren.
  • Druk op Hervatten om door te gaan met registreren.
  • Druk op Ronde om rondetijden te registreren.
  • Klik op Reset om de stopwatch te resetten.

En, wanneer u de tijd splitst, kunt u de stopwatch-gegevenstabel zien met de rondetijden en andere gegevens. U kunt deze gegevens bewaren door op Exporteer naar CSV te klikken.

Door op het Instellingen-pictogram in de navigatiebalk te klikken, kunt u de stopwatchinstellingen wijzigen. U kunt kiezen of u uw stopwatch in Seconden of in Milliseconden wilt laten lopen, door het vakje Milliseconden aan of uit te klikken. U kunt ook een terugkerend alarm instellen met geluid.

Tenslotte kunt de een lopende stopwatch starten of pauzeren door op de spatiebalk te drukken, als sneltoets.

Hoe werkt de online stopwatch?

De online stopwatch met rondetimers meet de tijd die verstreken is tussen starten en stoppen. (door op Start en Pause te drukken). Deze online chronometer registreert de verstreken tijd door de klok van uw browser te gebruiken en de actuele tijdzone waarin u zich op de wereld bevindt.

Waar wordt de online stopwatch voor gebruikt?

De online stopwatch kan gebruikt worden om tijd te meten, optellen en om de verstreken tijd tussen activiteiten te meten. Het is handig bij studeren, werken of trainen. Omdat het gratis online instrument gebruikt kan worden als een stopwatch op het volledige scherm, kunt u het in een klas of vergadering projecteren om de tijd te meten en om ronden te meten voor afgerond werk.

Werkt de online stopwatch als ik dit tabblad sluit?

Nee, deze online stopwatch timer werkt niet als u dit tabblad sluit. U kunt wel wisselen tussen tabbladen, tabbladen minimaliseren of andere toepassingen op uw desktopapparaat gebruiken en de digitale stopwatch zal blijven lopen.

Werkt de online stopwatch in slaapstand?

Nee, geen van de online stopwatches of timers werken in slaapstand.