søndag d. 7. april 2024
00:00:00

Hvad er et online ur?

Når du gerne vil vide "Hvad er klokken?", kan du bruge vores online ur til at se den aktuelle tid i timer, minutter og sekunder. Du kan tjekke verdensuret for at se tiden i forskellige lande og tidszoner rundt omkring i verden.

Hvordan bruger jeg online uret?

Du kan ikke bruge online uret til at spore tiden. Der skal du bruge onlinestopuret, onlinetimeren eller onlinevækkeuret til disse opgaver. Det du kan bruge onlineuret til, er at se hvad klokken er samt datoen.

Sådan bruger du online uret til forskellige opgaver:

  • Klik på Digitalt ur for at se den aktuelle tid digitalt.
  • For at vide "Hvad er klokken?" i analog form skal du trykke på Analogt ur.
  • For at få uret op på fuld skærm skal du trykke på symbolet for Fuld skærm, (de udadgående pile) i øverste højre hjørne.

Hvordan kan jeg ændre tidszonen?

Klik på verdens ur siden. Klik derefter på en by fra verdensuret for at ændre tidszonen. Internet uret vil dernæst blive opdateret med den nye tid. For at nulstille den skal du klikke på den valgte by under uret.

Hvordan fungerer online uret?

Vores ur er smart og det bruger din computer eller telefons oplysninger til at vise dig den aktuelle tid på hvor du befinder dig. Hvis din computer eller telefon er manuelt indstillet til en forkert tid ( i stedet for den computergenereret tid), vil online uret automatisk også vise den forkerte tid. Du kan rette på dette ved at sikre at din enhed er indstillet til den rigtige tidszone og eller har den rigtige tid.

Hvorfor bruge online uret?

Du kan bruge vores online ur til forskellige aktiviteter som følgende:

  • Se den aktuelle tid i timer, minutter og sekunder.
  • Se et online ur i fuld skærm til eksamen, klasseværelsesaktiviteter, spilaften eller mens du arbejder eller studere for at holde øje med tiden.
  • Se et analogt ur eller digitalt ur på din skærm.

Du kan bruge dette fuld skærmsur hvis du arbejder i et klasseværelse og vil vise eleverne tiden i sekunder eller på arbejdet hvis du for eksempel viser en øvelse, eller derhjemme hvis du træner. Du kan spare tid og få hjælp til at se det aktuelle tidspunkt, og det kan hjælpe di til at se hvor meget tid du har tilbage.