00:00:000
00:00:000

Hvor er der et stopur på computeren?

De fleste computere har ikke et indbygget stopur. For at bruge et stopur på en computer skal du bruge et gratis online stopur, eller hvis du har Windows 11, kan du hente en app til at starte for optællingstimeren, indstille en timer eller indstille en alarm på en computer. På en Mac computer skal du downloade en app.

Hvad er et online stopur?

Et online stopur er en letanvendelig app som giver dig mulighed for at tælle og starte et stopur på din computer. Den kan måle forløbet tid i timer, minutter, sekunder og millisekunder. Værktøjet giver dig også mulighed for at oprette flere omgange. Du kan se varigheden af hver omgang og den samlede forløbne tid.

Hvordan bruger jeg et online stopur?

Det er meget nemt at starte et stopur med omgange ved hjælp af et online stopur. Sådan bruger du stopuret online:

  • Tryk på Start for at starte stopuret.
  • Tryk på Pause for at sætte stopuret på pause.
  • Tryk på Fortsæt for at få stopuret med at fortsætte med at tælle.
  • Tryk på Omgang for at registrere omgangstider.
  • Tryk på Nulstil for at nulstille stopuret.

Når du deler tiden, kan du også se stopursdatatabellen sammen med omgangstiderne og andre detaljer. Du kan vælge at gemme disse dataer ved at klikke på Eksporter til CSV.

Ved at klikke på ikonet med Indstillinger på navigeringslinjen, kan du ændre på indstillingerne for stopuret. Du kan vælge om du vil have dit stopur til at køre i Sekunder eller Millisekunder ved at markere eller fjerne markeringen i feltet som viser millisekunder. Du har også mulighed for at oprette en tilbagevendende alarm med lyd.

Til sidst kan du starte eller sætte et kørende stopur på pause ved at trykke på mellemrumstasten som genvej.

Hvordan fungerer onlinestopuret?

Onlinestopuret med en omgangstimer måler tiden mellem aktivering og deaktivering. ( det gør du ved at trykke på Start og Pause) Dette online kronometer registrerer tiden ved hjælp af din browsers ur og den tidszone som du befinder dig i, i verden.

Hvad bruger man online stopuret til?

Onlinestopuret bruges til at spore din tid, tælle og holde styr på de forskellige omgange mellem dine begivenheder. Det bruges mest til at studere, arbejde eller træne. Det er et gratis online værktøj som kan bruges som et stopur i fuld skærm, du kan bruge det i et klasseværelse eller møde for at holde øje med tiden eller registre arbejde.

Virker onlinestopuret også hvis jeg lukker denne fane?

Nej, onlinestopurstimer virker ikke hvis du lukker fanen, du kan skifte til et nyt faneblad eller minimere fanen, så du kan bruge hvilket som helst andet program på din computer eller mobil, stopuret vil fortsætte med at køre i baggrunden.

Virker onlinestopuret i dvaletilstand?

Nej, ingen af stopurene vil virke i dvaletilstand.