Indstil en timer

Alarm lyd

Navn på timer

Hvordan kan jeg indstille en timer på min computer?

På hvilken som helst browser kan du bruge en gratis online timer til at indstille din timer på computeren. Du kan få adgang til timeren ved at bruge internettet helt uden at downloade en app. Det her er den nemmeste måde at indstille en live timer online.

Hvad er en online timer?

Onlinetimeren er en brugervenlig computertimer, som du kan bruge til at vise en nedtælling på din skærm. Du kan indstille den til timer, minutter eller sekunder hurtigt og nemt fra hvilken som helst computer eller mobil. Når du har indstillet timeren lyder onlinealarmen med din computers indstillet lydstyrke.

Hvordan indstiller jeg timeren online?

Det er rigtig nemt at bruge timeren, du starter den med få enkelte trin:

  • Indstil det antal Timer, Minutter og Sekunder du ønsker timeren skal have, eller du kan vælge en forud bestemt timer med minutter eller sekunder af de angivne muligheder.
  • Indstil din Alarmlyd ved at klikke på pilen og vælg fra listen.
  • Tilføj et Navn på timer eller lad den være som standard.
  • Klik på Start timer for at starte.

For at oprette flere timere skal du åbne flere faner og gentage disse trin.

Hvordan virker onlinetimeren?

Når du har indstillet din timer begynder din alarm at tælle ned. På skærmen kan du altid tjekke hvor længe der er tilbage af din alarm og hvornår den slutter via det digitale ur. Ligesom stopuret vises i en statuslinje der viser hvor stor procentdel der er til fuldførelse af timeren. Når den er færdig bliver den valgte lyd afspillet. Spørg for at din computers lydstyrke er tændt og husk at skrue op for lyden for at høre alarmen.

Mens dit timerur kører kan du:

  • Klikke på Pause for midlertidigt at stoppe din timer.
  • Klikke på Fortsæt for at forsætte din timer.
  • Klikke på Genstart for at stoppe din timer og erstatte den med en ny.
  • Klikke på Stop for at stoppe din timer og indstille en ny timer.

Når dine timere er færdige, bliver der vist en tabel nedenfor under Timer data.

Dette viser navn, varighed og tidsstempler for dine seneste timere. For at gemme dine dataer skal du klikke på Eksporter til CSV.

Hvor kan jeg bruge Online timeren?

Du kan altid oprette en timer en hvilken som helst computer eller mobil så længe den har internetforbindelse eller Wi-Fi forbindelse. Fordi timeren viser en stor nedtælling på en skærm, er den rigtig god at bruge i et klasseværelse, når man laver mad, studere, øver sig til eksamen eller træner. Hvis du gerne vil bruge nedtællingstimeren med en dato og klokkeslæt, kan du bruge online nedtælling i stedet for.

Virker nedtællingstimeren i dvaletilstand?

Nej, enhver online nedtællingstimer kan ikke fungere hvis din computer er på standby eller i dvaletilstand.