Настройване на таймер

Звук на будилника

Име на таймера

Как мога да настроя таймер на компютъра си?

Можете да използвате безплатен онлайн таймер на всеки браузър за настройване на таймер на компютъра ви. Необходима ви е интернет връзка за достъп до него, без да трябва да сваляте приложение. Това е най-лесният начин за настройване на таймер, работещ в реално време, онлайн.

Какво представлява онлайн таймерът?

Онлайн таймерът е лесен за използване таймер за компютър, който можете да използвате за показване на голям брояч за обратно броене на екрана ви. Можете да настройвате таймера в часове, минути или секунди бързо и лесно от всеки компютър или мобилно устройство. Настроен веднъж, ще се възпроизвежда онлайн аларма със сила на звука според настройките за звук на компютъра ви.

Как да настроя таймер онлайн?

Използването на таймера е лесно, можете да го стартирате само с помощта на няколко простички стъпки:

  • Настройте Часовете, Минутите и Секундите, за които искате за работи таймерът или изберете предварително избран таймер в минути или секунди от предложените опции.
  • Настройте Звука на алармата натискайки стрелката и избирайки си звук от списъка.
  • Добавете Име на таймера или го оставете по подразбиране..
  • Натиснете Стартиране на таймер, за да пуснете таймера си.

За създаването на няколко таймера, отворете нов раздел и просто повторете описаните стъпки.

Как работи онлайн таймерът?

Веднъж настроен, таймерът с алармата ще започне обратното броене. На екрана, можете да проверявате колко време остава и в колко часа ще приключи чрез дигиталния часовник. Като при хронометъра, ще се показва линия с прогреса, показваща процента изминало време на таймера ви за обратно броене. След като времето изтече, ще бъде възпроизведен избрания от вас звук. Уверете се, звукът на компютъра ви е включен и усилен, за да чуете алармата.

Докато работи таймерът ви можете да:

  • Натиснете Пауза, за да спрете временно таймера.
  • Натиснете Продължи, за да възстановите работата на таймера.
  • Натиснете Рестарт, за да спрете таймера и да го замените с нов.
  • Натиснете Спиране, за да спрете таймера и да настроите нов.

След като таймерът(те) ви приключи, по-долу ще се появи таблица Информация за таймера.

Тя ще покаже името, продължителността и времевите рамки на последните ви таймери. За да запазите информацията, натиснете Експортиране в CSV.

Къде мога да използвам онлайн таймера?

Можете да създадете таймер на всеки компютър или мобилно устройство с интернет или Wi-Fi връзка. Тъй като броячът на обратното броене на таймера, показван на екрана, е голям, той е изключително подходящ за класните стаи или когато готвите, учите, явявате се на изпит или правите упражнения. Ако искате да стартирате таймер с дата и време, можете да използвате онлайн обратното броене.

Работи ли таймерът за обратно броене в режим на заспиване?

Не, нито един онлайн таймер за обратно броене няма да работи, ако компютърът ви е в режим на готовност или в режим на заспиване.