Postavi mjerač vremena

Zvuk alarma

Naziv mjerača vremena

Kako mogu postaviti mjerač vremena na svom računalu?

U bilo kojem pregledniku možete upotrebljavati besplatni online mjerač vremena za postavljanje mjerača vremena na računalu. Ovome možete pristupiti putem interneta bez preuzimanja aplikacije. Ovo je najlakši način za postavljanje mjerača vremena uživo online.

Što je online mjerač vremena?

Online mjerač vremena je računalni mjerač vremena jednostavan za upotrebu koji možete upotrebljavati za prikaz velikog odbrojavanja na zaslonu. Možete postaviti mjerač vremena u satima, minutama ili sekundama brzo i jednostavno s bilo kojeg računala ili mobilnog uređaja. Nakon postavljanja, online alarm oglasit će se glasnoćom vašeg računala.

Kako mogu postaviti online mjerač vremena?

Upotreba mjerača vremena jednostavna je, a možete ga pokrenuti u samo nekoliko jednostavnih koraka:

  • Postavite broj Sati, minuta i sekundi za koje želite da ih mjerač vremena odbrojava ili odaberite unaprijed odabrani brojač minuta ili sekundi iz navedenih opcija.
  • Postavite Zvuk alarma klikom na strelicu i odabirom s popisa.
  • Dodajte Naziv mjerača vremena ili ostavite zadani.
  • Pritisnite Pokreni mjerač vremena za pokretanje mjerača vremena.

Za postavljanje više mjerača vremena otvorite novu karticu i jednostavno ponovite ove korake. Kako radi online mjerač vremena?

Nakon postavljanja, vaš mjerač vremena s alarmom počet će odbrojavati. Na zaslonu možete provjeriti koliko je vremena ostalo putem digitalnog sata. Poput štoperice, pojavit će se traka napretka koja pokazuje postotak do završetka vašeg odbrojavanja. Kada završi, reproducirat će se vaš odabrani zvuk. Provjerite je li zvuk vašeg računala uključen ili pojačan da biste čuli alarm.

Dok vaš mjerač vremena radi, možete:

  • Pritisnuti Pauziraj za privremeno zaustavljanje mjerača vremena.
  • Pritisnuti Nastavi za nastavak mjerenja vremena.
  • Pritisnuti Ponovno pokreni kako biste zaustavili mjerač vremena i zamijenili ga novim.
  • Pritisnuti Stop za zaustavljanje mjerača vremena i postavljanje novog mjerača vremena.

Nakon što se vaš(i) mjerač(i) pokrene(u), ispod će se pojaviti tablica pod Podaci mjerača vremena.

Ovo pokazuje naziv, trajanje i vremenske oznake za vaše nedavne mjerače vremena. Za spremanje svojih podataka, kliknite Izvezi u CSV.

Gdje mogu upotrebljavati online mjerač vremena?

Možete postaviti mjerač vremena na bilo kojem računalu ili mobilnom uređaju s internetskom ili Wi-Fi vezom. Budući da mjerač pokazuje veliko odbrojavanje na zaslonu, odličan je za upotrebu u učionicama ili tijekom kuhanja, učenja, vježbanja za ispit ili vježbanja. Ako želite pokrenuti odbrojavanje s datumom i vremenom, umjesto toga možete koristiti online odbrojavanje.

Radi li mjerač vremena u stanju mirovanja?

Ne, nijedan online mjerač vremena za odbrojavanje neće raditi ako je vaše računalo u stanju mirovanja.