Postavljanje mjerača vremena

Zvuk alarma

Postavite odbrojavanje pomoću online odbrojavanja kako biste napravili mjerenje na temelju sata, minuta i sekunda s alarmom.

Kako možete namjestiti mjerač vremena na svom računalu?

Korisnici sustava Windows 11 mogu koristiti zadanu aplikaciju sata, uz koju dolaze i budilica i štoperica. Korisnici Mac sustava trebaju instalirati aplikaciju mjerača vremena iz App Store. Korisnici koji ne žele instalirati program mjerača vremena mogu koristiti online mjerač vremena.

Što je online mjerač vremena?

Online mjerač vremena je računalni mjerač vremena koji se lako koristi, s alarmom za one koji žele namjestiti online mjerač vremena temeljen na satima, minutama i sekundama.

Kako namjestiti mjerač vremena online?

  1. Namjestite trajanje odbrojavanja mjerača vremena
  2. Odaberite svoj zvuk alarma
  3. Kliknite na "Pokreni mjerač vremena"

Kako radi online mjerač vremena?

Kad je namješten, online mjerač vremena odbrojava od danog vremena, a alarm se oglašava kad istekne vrijeme koje se mjeri.

Gdje mogu koristiti online mjerač vremena?

Sve dok imate računalo s internetskom vezom, možete koristiti mjerač vremena za bilo koju zadaću. Na primjer, možete koristiti online mjerač vremena s oglašavanjem alarma kad pripremate i kuhate jelo, kad učite ili u učionici.

Radi li online mjerač vremena ako zatvorim ovu karticu?

Ne, online mjerač vremena ne radi ako zatvorite ovu karticu. Ali, možete pretraživati u drugim karticama nakon pokretanja mjerača vremena.

Radi li online mjerač vremena u stanju mirovanja?

Ne, niti online mjerač vremena, niti bilo koji drugi internetski mjerač vremena ne radi ako je Vaše računalo u stanju mirovanja.