00:00:000
00:00:000

Gdje je štoperica na računalu?

Većina računala nema ugrađenu štopericu. Da biste upotrebljavali štopericu na računalu, morat ćete upotrijebiti besplatnu online štopericu ili, ako imate uređaj sa sustavom Windows 11, možete upotrebljavati aplikaciju sat za pokretanje mjerača vremena, postavljanje mjerača vremena ili postavljanje alarma na računalu. Na Macu trebate preuzeti aplikaciju.

Što je online štoperica?

Online štoperica je aplikacija jednostavna za upotrebu koja vam omogućuje odbrojavanje i pokretanje štoperice na vašem računalu. Mjeri proteklo vrijeme u satima, minutama, sekundama i milisekundama. Alat vam također omogućuje stvaranje vremenskih krugova. Možete vidjeti trajanje svakog kruga kao i ukupno proteklo vrijeme.

Kako mogu upotrebljavati online štopericu?

Svatko može jednostavno pokrenuti štopericu s krugovima pomoću online štoperice. Evo kako upotrebljavati online alat:

  • Pritisnite Pokreni za pokretanje štoperice.
  • Pritisnite Pauziraj za pauziranje štoperice.
  • Pritisnite Nastavi za nastavak odbrojavanja.
  • Pritisnite Krug za snimanje vremenskih krugova
  • Pritisnite Resetiraj za resetiranje štoperice.

Također, kada podijelite vrijeme, možete vidjeti tablicu podataka štoperice s proteklim vremenima i drugim detaljima. Ove podatke možete spremiti klikom na Izvezi u CSV.

Klikom na ikonu Postavke na navigacijskoj traci, možete promijeniti postavke štoperice. Možete odabrati želite li da vaša štoperica radi u Sekundama ili Milisekundama označavanjem ili poništavanjem kućice koja prikazuje milisekunde. Također možete postaviti ponavljajuće upozorenje sa zvukom.

Konačno, možete pokrenuti ili pauzirati štopericu pritiskom na razmaknicu kao prečac.

Kako radi online štoperica?

Online štoperica s mjeračima prolaza mjeri količinu vremena između svoje aktivacije i deaktivacije (pritiskom na Pokreni i Pauziraj). Ovaj online kronometar bilježi proteklo vrijeme pomoću sata vašeg preglednika i trenutne vremenske zone u kojoj se nalazite.

Za što se upotrebljavaonline štoperica?

Online štoperica može se upotrebljavati za praćenje vremena, odbrojavanje i praćenje proteklog vremena između događaja. Korisna je za učenje, rad ili vježbanje. Budući da se besplatni online alat može upotrebljavati i kao štoperica preko cijelog zaslona, možete ga projicirati u učionici ili na sastanku kako biste izmjerili vrijeme i zabilježili vrijeme protečeno na poslu.

Radi li online štoperica ako zatvorim ovu karticu?

Ne, ovaj online mjerač vremena u vidu štoperice ne radi ako zatvorite ovu karticu. Možete mijenjati kartice, minimizirati karticu ili upotrebljavati bilo koju drugu aplikaciju na svom stolnom uređaju, a digitalna štoperica nastavit će raditi.

Radi li online štoperica u stanju mirovanja?

Ne, niti jedna online štoperica ili mjerač vremena ne radi u stanju mirovanja.