00:00:000
00:00:000

Къде се намира хронометъра на компютъра?

Повечето компютри нямат вграден хронометър. За да използвате хронометър на компютър, трябва да използвате безплатен онлайн хронометър. Или, ако имате устройство с Windows 11, можете да използвате приложението Часовник, за да стартирате таймер за измерване на времето, да настроите таймер или да настроите аларма на компютър. За Mac, трябва да свалите приложение.

Какво представлява онлайн хронометърът?

Онлайн хронометърът е лесно за използване приложение, което ви позволява да измервате времето и да стартирате хронометър на компютъра си. Той измерва изминалото време в часове, минути, секунди и милисекунди. Инструментът ви позволява и да създавате обиколки. Можете да видите продължителността на всяка една обиколка, както и общото изминато време.

Как да използвам онлайн хронометъра?

Всеки може да стартира лесно хронометър измерващ обиколки с помощта на онлайн хронометъра. Ето как да използвате онлайн инструмента:

  • Натиснете Начало, за да пуснете хронометъра.
  • Натиснете Пауза, за да спрете временно хронометъра.
  • Натиснете Продължи, за да продължи измерването на времето.
  • Натиснете Обиколка за записване времето на обиколките.
  • Натиснете Нулиране за нулиране на хронометъра.

Освен това, когато разделяте времето, можете да видите таблицата с Информация за хронометъра с времената на обиколките и други данни. Можете да запазите тази информация като натиснете Експортиране вCSV.

Натискайте иконата Настройки в лентата за навигация, можете да променяте настройките на хронометъра. Можете да избирате дали искате хронометърът ви да работи в Секунди или Милисекунди като маркирате или отмаркирате полето за показване на времето в милисекунди. Освен това можете да настроите повтаряща се аларма със звук.

И накрая можете да стартирате или да поставите на пауза работещия хронометър като натиснете бутона интервал като кратка команда.

Как работи онлайн хронометърът?

Онлайн хронометърът с таймери за измерване на обиколки измерва времето между пускането и спирането му (чрез натискане на Начало и Пауза). Този онлайн хронометър записва изминалото време като използва часовника на браузъра ви и настоящата часова зона, в която се намирате в света.

За какво се използва онлайн хронометъра?

Онлайн хронометърът се използва за измерване на време, за броене и записване на изминалото време между отделните събития. Полезен е при учене, работа и тренировки. Тъй като безплатния онлайн инструмент може да бъде използван като хронометър на цял екран, можете да го използвате в класната стая или на срещи за измерване на времето и записване на интервалите на изпълнената работа.

Работи ли онлайн хронометърът, ако затворя този раздел?

Не, този онлайн хронометър не работи, ако затворите този раздел. Можете да преминавате от един раздел към друг, да минимизирате раздела или да използвате друго приложение на устройството си, дигиталният хронометър ще продължи да работи.

Работи ли онлайн хронометърът в режим на заспиване?

Не, нито един онлайн хронометър или таймер не работи в режим на заспиване на устройството