00:00:000
00:00:000

Hvor er stoppeklokken på en datamaskin?

Få datamaskiner har en innebygget stoppeklokke. For å bruke en stoppeklokke på en datamaskin, må du bruke en gratis stoppeklokke på nett. Dersom du har en enhet med Windows 11 kan du bruke klokke-appen til å starte en stoppeklokke, sette en tidtaker eller sette en alarm på datamaskinen. Dersom du bruker Mac må du laste ned en app.

Hva er Stoppeklokke online?

Stoppeklokke online er en app som enkelt lar deg telle opp og starte en stoppeklokke på datamaskinen din. Den måler medgått tid i timer, minutter, sekunder og millisekunder. Verkstøyet lar deg også lage runder. Du kan se varighet for hver runde i tillegg til totalt medgått tid.

Hvordan bruker jeg Stoppeklokke online?

Alle kan starte en stoppeklokke med rundetid enkelt og greit ved å bruke stoppeklokke online. Slik du bruker du verktøyet:

  • Trykk Start for å starte stoppeklokken.
  • Trykk Pause for å sette stoppeklokken i pause.
  • Trykk Fortsett for å fortsette tellingen.
  • Trykk Runde for å registrere rundetider.
  • Klikk Nullstill for å nullstille stoppeklokken.

Når du splitter tiden, kan du se tabellen med Stoppeklokke Info med rundetider og andre detaljer. Du kan lagre denne informasjonen ved å klikke Eksporter til CSV.

Dersom du klikker på ikonet for Innstillinger kan du endre innstillinger på stoppeklokken. Du kan velge om stoppeklokken skal løpe i Sekunder eller Millisekunder ved å ticke av eller på i boksen der det står millisekunder. Du kan også sette opp gjentagende varsel med lyd.

Til slutt kan du starte og pause stoppeklokken ved å trykke på mellomrom-tasten som en snarvei.

Hvordan fungerer Stoppeklokke online?

Stoppeklokken på net med rundetider måler tiden mellom aktivering og deaktivering (ved å presse Start og Pause). Dette kronometeret registrerer medgått tid ved å bruke nettleserens klokke og aktuelle tidssone der du befinner deg i verden.

Hva kan man bruke stoppeklokken til?

Stoppeklokken kan brukes til å registrere tid, telle opp, og holde kontroll over medgått tid mellom hendelser. Den er nyttig til studier, arbeid og trening. Siden dette gratis nettverktøyet også kan brukes som fullskjerm stoppeklokke, kan du vise det på storskjerm i klasserom eller møter for å måle tid og registrere rundetid på fullført arbeid.

Fungerer stoppeklokken dersom jeg lukker denne fanen?

Nei, denne stoppeklokken på nett fungerer ikke dersom du lukker denne fanen. Men denne digitale stoppeklokken vil fortsatt løpe om du bytter faner, minimerer fanen eller bruker andre applikasjoner på enheten din.

Fungerer stoppeklokken i hvilemodus?

Nei, ingen stoppeklokker på nett eller alarmer fungerer i hvilemodus.